Sunnuntaina, 26.9.2021 klo 10:30 (lähtö parkkipaikalta)
Pituus 5,2 km, kesto: 2–3 tuntia
Lähtöpaikka: Vaakkoin parkkipaikka, Saarijärventie 1, 02980 Espoo

Vaakkoi on erämainen metsäalue ja järvimaisema Luukin ulkoilualueen länsipuolella. Useat lammet ja kalliot rikkova koskemattoman järvimaiseman. Yhdistyksemme jäsen Kurt (puhu suomea ja saksaa) tuntee alueen erittäin hyvin. Hän vie meidät turvallisesti merkitsemättömiä polkuja pitkin. Osallistujat määräävät kävelytahdin. Perheenjäsenet ja ystävät ovat myös tervetullut mukaan.

Retken puolivälissä Kämmenlammen rannalla on laavu ja tulisija retkieväiden nauttimiseen. Siellä löytyy myös kuivakäymälä. Säävaraus! Harmaat pilvet ja viileät lämpötilat kuitenkaan eivät säikäytä meitä. Suositellaan hyvät kävelykengät, koska liikumme silokalliolla ja ylittämme pieniä rantaräme-kohteita. Sadetakki mukaan – varmuuden vuoksi.

Lähtöpaikka: Parkkipaikka Vaakkoi, löytyy Vihdintien varrella Saarijärven vierestä.
Saarijärventie 1 – Google Maps

Pyydämme saapua hyvissä ajoin. Vaikka parkkipaikka on suhteellisen iso, se täytyy sunnuntaisin nopeasti.