Tänä vuonna on Suomi-Itävalta Yhdistys vuorossa järjestää perinteinen Oktoberfest ravintola Zinnkellerissä. Mukavassa seurassa ja hyvän ruuan ääressä vietämme viihtyisää iltaa. Tunnettu trubaduuri Ilkka Aaltonen laulaa ja soittaa meille Oktoberfest-musiikkia itävaltalaisvaikuttein – myös yhteislauluna.

Paikka: Ravintola Zinnkeller, Meritullinkatu 25, Helsinki
Aika: 6.10. alkaen klo 18.00

Ruuat tilaa ja maksaa jokainen pöydässä. Monien alkuruokien jälkeen tarjolla on kolmen pääruuan valikoima: wieninleike, Leberkäse/makkaralautanen sekä kalaruoka. Myös kasvisruoka valmistetaan toiveiden mukaisesti, ruokarajoitteet otetaan huomioon. Koko aterian hinta on 29 Euro. Jälkiruuat – kuten Apfelstrudel – voi tilata á la Carte -listalta.

Tyypillisen Oktoberfest-oluen ohella tarjolla on muun viinivalikoiman lisäksi tarjolla itävaltalaista Veltlineriä. Yhdistys tarjoaa jäsenmaksunsa maksaneille jäsenilleen yhden maksuttoman juoman (max. 10 euroa). Maksuttomaan juomaan oikeuttava kuponki jaetaan paikanpäällä. Musiikista aiheutuvista kustannuksista vastaa Suomi-Itävalta Yhdistys.

Sitova ilmoittautuminen 26.9. mennessä: sihteeri@suomi-itavaltayhdistys.fi.
Ilmoita kaikkien osallistujien nimet sekä puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite. Kutsumme sydämellisesti mukaan myös ystävämme saksalaisesta ja sveitsiläisestä yhdistyksestä osallistumaan 10 euron osanottomaksulla (musiikkia varten) per henkilö.

Toivomme runsasta osanottoa!