Hyvinkään pääkirjastossa järjestetään Itävalta-viikot 15.-27.4.2024. Viikot esittelevät monipuolisesti teemamaa Itävaltaa näyttelyiden ja esitelmien avulla. Lieselotte Szilvay Suomi-Itävalta Yhdistyksestä kertoo 15.4. klo 18 matkailusta Itävaltaan otsikolla Tunnetko Itävaltaa? Tutustu alppimaahan!

Teemaviikko jatkuu 16.4. satutunnilla ja 18.4. Konsta Mönkkösen esitelmällä Mozartista. 22.4. tehdään lukumatka Itävaltaan: keskustellaan kirjoista, katsellaan maisemia, keskustellaan vanhoista ja haaveillaan uusista Itävallan-matkoista.

Lisäksi 15.-27.4. esillä on itävaltalaisten lasten ja nuorten maalauksia ja piirustuksia Villa Artun kokoelmista sekä valokuvanäyttely Itävallasta. Kirjaston yhteistyökumppaneina Itävalta-viikkojen järjestämisessä ovat Suomi-Itävalta Yhdistys ry ja Villa Arttu.

Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy.